Felmérés

Az ingyenes helyszíni felmérés egy vagy több klímakészülék beruházását megelőzően a legfontosabb lépés. Miért? Amiért nincs két egyforma ember, úgy ez igaz az ingatlanokra is.

Mindenfajta szerelési munkálatok során az egyik legfontosabb lépés a helyszíni felmérés, ez a klímaszerelésnél sincs másként. Sok szempont van, amit a helyszíni találkozónk alkalmával meg kell vizsgálnunk, így amikor szerelésre kerül a sor, a leghatékonyabban tudjuk elvégezni a munkálatokat. A találkozónk során megannyi részletet kell tisztáznunk ahhoz, hogy a kültéri- és beltéri egységek felszerelése mind egészségügyileg és hő-technikailag is a legmegfelelőbb helyre kerüljenek.

Mit is nézünk a helyszíni felméréskor?

  • fontos megismerni, hogy ingatlanának elektromos hálózata mit bír el
  • hol lehet áramhoz jutni
  • mekkorák a biztosítékok
  • milyen tájolású az ingatlan
  • hány ablak van egy adott helyiségben
  • tetőtérre kell-e szerelnünk…stb.

Ezek mind olyan tényezők, amik befolyásolják nemcsak magát a szerelési munkálatokat, de a berendezés választásnál is ezek alapján tudunk az Ügyfeleink számára legmegfelelőbb készüléket ajánlani, ami azt is jelentheti, hogy ellenben a számításaival akár mi egy kisebb teljesítményű és olcsóbb készüléket javaslunk, ami olyan minőségű és teljesítményű, ami az Önök számára megfelelő. De a felmérés során nemcsak a készülék árán spórolhatunk, de akár a szerelési díjon is. Miért? Mert a klímaszerelés költségeit csökkenteni lehet a kültéri és beltéri egység közötti távolság csökkentésével.

Tehát a felmérés nemcsak elősegíti a szerelést, de akár pénzt is spórolhatunk Önök számára.