Kapcsolat

Spencer Klíma - Klímaszerelés, karbantartás és javítás mesterfokon Budapesten és Pest vármegyében gyors határidővel!

Egy ezermester páros: Szabó Gergelynek és Majer Gábornak hívnak minket. A Spencer klímát 2020 év végén álmodtuk meg, 2021-ben pedig útjára is indítottuk közösen. Végzettségeinket tekintve, hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés szerelők vagyunk, illetve villanyszerelői szakképesítéssel is rendelkezünk.

A mai világban tudjuk azt, hogy a jó szakember aranyat ér, és azt is, hogy csak akkor tudunk sikeresek lenni, ha a lehető legnagyobb odafigyeléssel, és precizitással dolgozunk.

Helyileg elsősorban Pest vármegyében, illetve Budapesten tevékenykedünk, de megbeszélést követően az ország bármely területén rendelkezésre állunk.
A készülékek végfelhasználóihoz történő szállítását, kiépítését, beüzemelését, karbantartását, fertőtlenítését a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Szerszámparkunk fejlett, minőségi gépekből áll, a nálunk választható berendezések pedig egytől egyik a legmegbízhatóbb gyártóktól származnak és megfelelő szervízháttérrel rendelkeznek. A kiválasztott klímákat garanciával, telepítési tanúsítvánnyal és számlával adjuk át a megrendelő tulajdonába.

Felmérés során közösen egyeztetjük az igényeket, szakmai tanácsadással segítjük elő, hogy az Önök számára legmegfelelőbb géphez jussanak.
Számunkra az a legfontosabb, ha munkánk végezetével a megrendelő széles mosollyal, elégedetten enged ki minket az ajtaján, és nyugodt szívvel mer ajánlani ismerőseinek.

Tisztelettel:
Szabó Gergely Majer Gábor

Vagy küldjön nekünk üzenetet